5 Inventii cool!

Iata cateva inventii care ne-ar putea face viata mai usoara.

I’m Watch

Primul SmartWatch, daca putem sa spunem asa, va functiona cu Android 1.6 si va aparea pe piata pe 30 ianuarie 2012 si va avea un pret de pornire de la 299 Euro.  Binenteles ca te va ajuta sa afli ora exacta, informatii meteo, conexiune cu retelele sociale, email.

Masa balansoar

Pentru copiii mai mari care sunt întotdeauna încântați să se regăsească  la cinci ani, designerul olandez Marleen Jansen a creat o masă de lemn de tip balansoar. Ceea ce face ca aceasta masa sa fie unica este posibilitatea de a-i distra pe cei mici atunci cand nu vor sa manance!

Slapi cu stampila

Pentru a-ti declara dragostea, a face reclama sau ati mari numarul de urmaritori pe Twitter sau de like-uri pe Facebook, poti sa iti customizezi slapii (cu 8 luni inainte de a veni vara :)) pentru urmatoarea vacanta la mare.
Poti sa iti alegi designul preferat si binenteles textul si astfel sa ai un mesaj personalizat pentru urmele lasate de slapii tai in nisip.

Un porcusor roz pe post de stecher

In sfarsit s-a inventat un stecher cu prelungitor care arata a ceva.   Un porcusor roz cu gauri peste tot, gauri pe post de priza. Tot ce mai e de facut este sa iti conectezi accesoriile electrice din birou in „porcusor” si in acelasi timp pastrezi si o aparenta armonie,  porcusorul devinind astfel un fel de arici. :)

Notitele pe intrerupator 

Post-it-urile galbene de pe oglinda, masa sau monitor… nu sunt destul de vizibile pentru tine?  Pentru a-ti aduce aminte de ceva „super” important de acum inainte poti folosi  Post-it-urile pentru intrerupator, „Switch notes”. Pozitionate perfect in jurul intrerupatorului aceste notite isi gasesc locul perfect langa usa, pe perete, asigurand vizibilitatea mesajului.  Dar mai multe poti vedea in imaginile urmatoare:

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

2 thoughts on “5 Inventii cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *