Django Unchained

Acţiunea filmului are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Filmul pune fata in fata patru mari actori Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio si  nu in ultimul rand Samuel L. Jackson.  Regia si scenariu este opera lui Quentin Tarantino, el inspirandu-se din alte filme de acelasi gen.

Bineinteles ca nimic nu se compara cu secventele succesive de comedie si drama chiar horor marca Tarantino, care te revolta la maxim. Un regizor care se joaca pur si simplu cu sentimentele spectatorilor sai.

Dar sa revenim la film. Django (Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violenţă îl aduce în serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigaşi, fraţii Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Dupa multe peripetii, sa zicem,  cei doi raman impreuna pentru a-l ajuta pe Django intr-o anumita problema (asta ca sa nu stric tot filmul care merita din plin).

Un western care merita toata atentia cu niste imagini care merita vizionate „over and over again”, filmul avand 5 nominalizari la Oscar cea mai importanta fiind nominalizarea pentru cel mai bun film.

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *