Incepe Vocea Romaniei

echipa-vocea-romanieiMega concursul Vocea Romaniei va incepe Marti 27 septembrie. Mult asteptatul concurs va avea debutul in ultima saptamana din septembrie si va putea fi urmarit pe PRO TV.

Vocea Romaniei este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu contează ce meserie ai, nu contează cum arați, daca ești înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este vocea. Asta pentru că, la selecție, concurenții nu vor putea fi văzuți de către juriu.

Creat de John de Mol, show-ul „The Voice” s-a difuzat până acum în Olanda, SUA și Ucraina, cu milioane de fani și audiențe record. Formatul a mai fost vândut în peste 20 de țări din Europa și America Latină și va fi difuzat în Anglia, Franța, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda și mai multe țări din America de Sud.

Juriul de la Vocea Romaniei

Juriu-Vocea-RomanieiLoredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu sunt cele patru vedete care pornesc in cautarea acelei voci unice, inconfundabile si impresionante, care este in stare sa cucereasca intreaga tara si sa fie declarata “Vocea Romaniei”. …

Prezentator

pavel-bartosPavel Bartos va prezenta in aceasta toamna super show-ul “Vocea Romaniei” de la ProTV. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, le va afla povestea si va sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise. Pavel este deja obisnuit cu romanii talentati, iar acum ii va arata telespectatorilor ProTV si pe cei care doresc sa fie desemnati “Vocea Romaniei”.

Premiu

Pe langa posibilitatea de a lucra cu cei mai buni oameni din industria muzicala si sansa de a incepe o cariera in acest domeniu, cel care va fi declarat “Vocea Romaniei” va primi si un premiu de 100.000 de Euro.

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *