Nebunia Star Wars!

star-wars-the-force-awakens-14

De ceva timp suntem bombardati cu „Star Wars”, si filmul nici nu s-a lansat inca. La TV poti vedea diferite reclame care au ca tema diferite scene sau replici memorabile din cele 6 filme, iar nenumarate produse de toate tipurile, de la haine, incaltaminte, produse cosmetice sau electrocasnice pana la produse alimentare (portocale, masline, sau apa) se vand cu „stampila” Star Wars  (vezi imaginile de mai jos). Un supermarket a lansat o campanie cu cartonase care prezinta imagini cu eroii din filme, o atractie fatala  mai ales pentru colectionarii de surpize (Turbo, Cincin, Ulker, va stiti voi).  Chiar si o biserica protestanta din Berlin va tine o slujba inspirata din film.

Bineinteles ca nici industria de jocuri pe consola sau PC nu a ramas neatinsa, jocul Star Wars Batlefront fiind un real success.

Bilete la noul film (Star Wars –  Episode VII The Force Awakens), care are premiera in cateva zile, gasesti doar peste doua sau chiar trei saptamani, chiar daca filmul ruleaza de pana la cinci ori pe zi.

Nebunie dom’le, s-au dat toate cu cateva saptamani inainte!

 

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *