Cel mai nebun si grandoman proiect de inginerie dupa Piramide este în Anglia

Si anume aeroportul de langa Tamisa, „Thames Hub airport„, parte a unui proiect gigantic, care ar include, de asemenea, un terminal de cale ferată care face legătură între Anglia și Europa, prin intermediul trenurilor de mare viteză, depozite de stocare uriașe și un port. Costul total: 80 miliarde dolari.

Constructia  își propune să fie un punct central pentru absolut tot, cu mai multe nivele  de cale ferata subterana și autostrăzi, care va lega  Londra de restul oraselor din Marea Britanie și de Europa prin Canalul Manecii.  Aceasta va include, de asemenea, o nouă barieră langa Tamisa, care va extinde protecția tarmului  împotriva inundațiilor, mai mult chiar  extinde suprafața disponibilă pentru construcții. Conceput de Foster and Partners, în colaborare cu  planificatori britanici, constructori și economiști,  aceasta nu se poate distinge dintre a fi o idee buna sau visul grandoman  al unui personaj negativ din cartile de benzi desenate.

Foster spune că Marea Britanie are nevoie „să recâștige capacitatea vizionara  și curajul politic al  înaintașilor din secolul 19 dacă trebuie sa se  stabileasca o modernizare  a  transportului și a infrastructurii energetice în Marea Britanie pentru acest secol și pentru viitor.”

Poate că are dreptate. Mai jos puteti urmari imaginile 3D cu proiectul.

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *