Top 5 cele mai comice reclame din toate timpurile

5. Budweiser, „Whassup?” (1999)

Simpla și foarte haioasa, reclama a aparut ca film scurt înainte ca „Stone and friends” sa il refaca / creeze ca reclama. Reclama a prins atat de bine incat toata lumea in America ii imita pe protagonisti iar firma care a creat-o s-a pricopsit cu multe premii.

4. Reebok, „Terry Tate” (2003)

„Office Linebacker” a fost o serie de reclame create pentru Reebok, prima (cea de mai sus)  fiind difuzata in timpul Super Bowl din 2003. Tery Tate, jucat de actorul Lester Speight, este cunoscut pentru terorizarea colegiilor sai de birou atunci când aceștia nu sunt eficienti sau stau degeaba.

3. Cadbury, „Gorilla” (2007)

O gorila este transpusa într-o stare de euforie solemna de către Phil Collins cu piesa „In Air Tonight”. Se pot obeserva expresiile gorilei si anume  cum se pregătește pentru un moment special și cum explodeaza.  Aceasta super reclama la ciocolata a readus in topuri si melodia lui Collins.

2. Wendy’s, „Where’s the Beef?” (1984)

Micuta și inimitabila Clara Peller, 81 de ani la momentul respectiv, a creat o mișcare culturală doar prin rotirea capului înainte și înapoi, în căutarea ei nesfarsita și rostitul lozincii: „Where is the Beef?”. Acest spot a fost creat de doi giganti in comedie de publicitate – scriitor Cliff Freeman și directorul Joe Sedelmaier — pentru agentia Dancer Fitzgerald Sample.

1. John West Somon, „Bear” (2000)

Animale și lovituri si jocuri de picioare și de două ori mai multa comedie publicitara, combinatie de mare efect, în acest clip publicitar britanic pentru somon la conserva realizat de Leo Burnett. Ceea ce începe ca un documentar despre natura cu niste ursi grizzly la pescuit de somon este întreruptă de un pescar John West, hotărât să lupte pentru cel mai bun pește.

(210 Posts)

Da Tonul iti pune la dispozitie rapid tot ce este nou si interesat pe internet. Urmareste-ne si da tonul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *